Slimmerick van Hulshout – juli 2018 – Hulshout viert 11 juli niet!

Op 25 juli 2018, over deze onderwerpen: Slimmerick van Hulshout

De fiere Vlaamse leeuw heeft veel verdriet

Want dit jaar viert Hulshout 11 juli niet!

Alle middelen gaan direct

Naar het ‘Merodeproject’

Tja, de verkiezingen liggen in ’t verschiet!

 (Lamoraal van Hulset)

 

 

Hulshout viert 11 juli niet!

 

Het was bijna een mooie traditie geworden, daar in het park van kasteel Ter Borght. In het weekend voorafgaand aan 11 juli organiseerde het gemeentebestuur immers de voorbije jaren steeds de nodige festiviteiten n.a.v. de Vlaamse feestdag. Alleen, dit jaar viel er plots niets meer te beleven...

 

De voorbije jaren was het (gratis) aanbod echter erg gevarieerd:  verscheidene foodtrucks (al dan niet met streekproducten), live-muziek, kinderanimatie, gegidste wandelingen... Maar wie verwacht had ook dit jaar weer volop te kunnen genieten, kwam helaas van een kale kermis thuis.

 

De reden hiervoor is natuurlijk niet ver te zoeken: het Hulshoutse gemeentebestuur organiseert op 16 september 2018 de grootse Merodehappening in Westmeerbeek. Alle beschikbare krachten en budgetten worden hier dan ook voor ingezet. Maar voor wie nog zou durven twijfelen, "Dit heeft niets met de komende verkiezingen (van 14 oktober) te maken," zoals schepen Verhaegen (CD&V) in een ander onverdacht dossier al eerder zei. Alleen wordt het sowieso hoog tijd dat CD&V de letter "V" uit haar logo schrapt!

 

Bart Ceulemans

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is