Slimmerick van Hulshout – oktober 2018 – 2446 maal bedankt!

Op 1 oktober 2018, over deze onderwerpen: Slimmerick van Hulshout

N-VA Hulshout dankt haar kiezers heel speciaal

Wel 2446 maal

Want u geeft ons weer een sterk maandaat

In de Hulshoutse gemeenteraad

U mag dan ook op ons rekenen, helemaal!

(Lamoraal van Hulset)

 

 

2446 maal bedankt!

 

Van de in totaal 7.368 effectieve stemmen gingen er 2.446 naar de N-VA ofwel 33,2 procent. Dat wil zeggen dat één op de drie Hulshoutenaren op de N-VA gestemd heeft. Een prachtig resultaat, zonder meer! Onze 21 kandidaten willen u dan ook van harte bedanken voor uw stem en voor het vertrouwen dat u in hen stelt. Het bestuur bedankt daarnaast natuurlijk ook alle sympathisanten en alle medewerkers aan onze verkiezingscampagne.

 

Constructieve oppositie

Een prachtig resultaat, inderdaad, maar eerlijkheidshalve moeten we toch bekennen dat we stilletjes op meer gehoopt hadden… We wilden immers mee aan het roer staan in onze gemeente en onze ideeën in beleid omzetten. Nu zullen we vanuit de oppositie onze programmapunten trachten te verwezenlijken. We blijven dus zeker niet bij de pakken neerzitten. De volgende zes jaar gaan we constructief, kritisch en kordaat jullie belangen in de gemeente blijven verdedigen!

 

Positief gevoel

We houden aan deze verkiezingscampagne een positief gevoel over. We hebben momenteel een sterk vernieuwde en verjongde N-VA-ploeg. Een ploeg die samenwerking en vriendschap hoog in het vaandel draagt. Verder mochten we rekenen op heel wat sympathisanten. Bovendien kreeg de N-VA van de kiezer een sterk politiek mandaat. We vertegenwoordigen immers één op de drie Hulshoutenaren! Met acht gemeenteraadsleden en twee leden in het bijzonder comité voor de sociale dienst van het OCMW zullen we mee aan de kar trekken. We zullen de volgende 6 jaar blijven ijveren voor een veilig en welvarend Hulshout!

 

N-VA Hulshout

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is