Website in een nieuw kleedje

Op 2 september 2015, over deze onderwerpen: Communicatie

Beste Bezoeker,

 

Het heeft een tijdje geduurd maar onze website zit in een nieuw kleedje.

De hoofdingsafbeeldingen zal u als trouwe bezoeker wellicht nog herkennen, maar voor de rest vindt u er heel wat nieuwe mogelijkheden.

  • Nieuwsberichten
  • Lokaal werk
  • Blikvangers
  • Slimmerick van Hulshout
  • Agenda

 

De rubriek 'Lokaal werk': In deze gloednieuwe rubriek vindt u onze standpunten over de verschillende gemeentelijke beleidsdomeinen. Onderaan bij elk onderwerp wijzen we u ook meteen naar de meest recente nieuwsberichten over dit onderwerp zodat u kunt lezen hoe we onze visie in de praktijk brengen in gemeente-, OCMW-, politie- en provincieraad.

De rubriek 'Slimmerick van Hulshout': In deze rubriek vindt u voortaan onze maandelijkse anekdotes in gedichtenvorm: deze kunnen te maken hebben met onze tussenkomsten in de gemeenteraad, foto-albums, persberichten,  en opiniestukken over de Hulshoutse Politiek.

Dankzij de 'filters' kunt u heel eenvoudig op onderwerp of soort artikel zoeken. De meest recente artikels ziet u ook terug op de homepagina.

De rubriek 'Wie is wie': Daar vindt u iedereen die de schouders onder N-VA Hulshout zet.

Doordat de personen ook aan nieuwsberichten gelinkt zijn, krijgt u bij elke persoon meteen ook enkele suggesties van artikels waar die persoon bij betrokken is.
De 'footer': Onderaan elke pagina staat de zogenaamde 'footer'. Daar vindt u een woordje uitleg over onze geschiedenis, , een overzicht van onze Huis aan Huis bladen en de artikels die over ons in de pers zijn verschenen.

De nieuwe site is meteen ook 'responsive'. Dat is jargon voor aangepast aan andere schermen zoals smartphones en tablets. De site past zich automatisch aan de schermgrootte aan wat het meteen veel aangenamer maakt om hem via smartphone of tablet te bezoeken.

Tot slot, en daar zijn we best trots op:

De N-VA denkt als enige partij ook aan mensen met een beperking.

Voor slechtzienden is de mogelijkheid op toegevoegd om elke pagina te laten voorlezen.

Hiervoor heeft onze fractieleider Gust van den Bruel alvast zijn stokje voor.
 
In de toekomst mag u nog meer nieuwigheden verwachten. Zo werken we aan een rubriek waarin we feiten van fictie onderscheiden. Ontdek het allemaal zelf en laat ons weten wat u vindt!

Mvg,

 

Roel

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is