Zuhal Demir stelt kieslijst voor van N-VA Hulshout!

Op 18 juli 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

 

 

Staatssecretaris voor armoedebestrijding, gelijke kansen en personen met een beperking, Zuhal Demir, stelt de kieslijst voor waarmee N-VA Hulshout naar de kiezer trekt bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Mevrouw Demir heeft daar een gegronde reden voor: “Ik kijk uit naar mijn ontmoeting met de lijsttrekker, Gust Van den Bruel. Want Gust is blind, maar dat staat zijn politiek engagement op geen enkele manier in de weg!” 

 

Huidig fractieleider in de gemeenteraad Gust Van den Bruel zal inderdaad de lijst trekken van de N-VA in Hulshout bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Gust werd door het hele N-VA-bestuur unaniem naar voren geschoven als lijsttrekker. De ambities bij de N-VA, dat nu met 9 verkozenen in de gemeenteraad zit, zijn groot: “We willen zelf mee aan het roer staan in Hulshout.”

 

Gust Van den Bruel (61 jaar) is al lang geen onbekende meer in Hulshout. Hij stond mee aan de wieg van N-VA Hulshout en schreef zo mee aan het succesverhaal van de lokale afdeling. Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen behaalde de partij meer dan 35 % van de stemmen. “Toch werden we naar de oppositiebanken verwezen, maar dat weerhield ons niet om stevig en constructief oppositie te voeren”, aldus Gust.

 

“Onze lijst is een mooie doorsnede van betrokken en geëngageerde Hulshoutenaren, jong en oud, die allemaal hetzelfde willen: een veilige thuis in een welvarend Vlaanderen. Met die slogan trekt de N-VA naar de kiezer”, zegt Gust Van den Bruel, “Voor Hulshout zetten wij daarenboven in op communicatie, verbondenheid en behoud van de eigen Vlaamse identiteit.”

 

Dorien Van Opstal (Eindeken), Kurt Winkelmans (Hulshout), Stefaan Pelgrims (Houtvenne) en Bart Ceulemans (Westmeerbeek) vervolledigen de top vijf.

 

Afdelingsvoorzitter Danny Mattheus is een tevreden man. “Ik ben blij met onze lijst sterke kandidaten, aangevoerd door Gust Van den Bruel. Gust ademt gewoon Hulshout. Hij is dan ook de ideale kandidaat-burgemeester voor alle Hulshoutenaren. Laat ik het zo stellen, voor iemand met een visuele beperking heeft Gust een wel heel duidelijke visie voor Hulshout!”
 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is